galleri

Här nedan kan Du se några exempel på bilder jag tagit.
Jag fotograferar allt mellan himmel och jord, så hör av Dig med Dina önskemål.

 

OBS! Jag levererar endast digitala bilder. Vill Ni göra papperskopior, förstoringar, canvastavlor, fotoböcker, tackkort e.t.c. får Ni beställa dessa själv på nätet. Önskas hjälp med att till exempel göra en fotobok eller tack-kort, kan jag ordna detta mot en extra kostnad.

bröllop/dop/student

Jag förevigar Er stora dag med ett skräddarsytt program speciellt för Er. Självklart träffas vi minst en gång innan där vi lär känna varandra och jag får höra allt om Era drömmar och önskemål, oavsett om det gäller bröllop, dop eller studenten. 


Fler bröllop, dop- och studentbilder kan Du se här.

barn/familjeporträtt

Jag fotograferar allt från spädbarn till större barn, men även vuxna, par och familjer. På grund av en begränsad studio kan jag max fotografera ett antal om 4-5 pesoner åt gången. Men jag fotograferar även utomhus, om så önskas och då kan Ni vara hur många som helst.


Fler porträttbilder kan Du se
här
.

Gravid/nyfödd

Jag fotograferar Din gravidmage i vilken månad Du vill. Du får naturligtvis själv välja hur mycket kläder Du vill ha på Dig. Vi kan även fotografera utomhus och Din partner (eller kanske ett syskon) är självklart också välkommen på fotograferingen. Jag fotograferar även nyfödda (gärna innan de är 10 dagar gamla).

Fler bilder kan Du se här.

SMASH THE CAKE

Varför inte föreviga Ditt barns ettårsdag med riktigt färgglada och härliga tårtbilder i en "Smash the cake" fotografering. Självklart går det även bra att göra denna fotografering när som helst i Ditt barns uppväxt.Fler Smash the cakebilder kan Du se här.

djur/natur

Jag älskar djur och natur och att föreviga detta på bild. Vi kan antingen fotografera Ditt husdjur i min studio eller utomhus på önskad plats.
Fler djur- och naturbilder kan Du se här.

DOGGYSTIL

Låt mig få presentera "Pepsi", min underbara och vackra Kinesiska Nakenhund. Pepsi har sedan februari 2015 stått modell åt Doggystil.se som säljer kläder, selen, halsband, skor, strumpor och accessoarer till hundar på nätet. Jag fick den stora äran att fotografera henne åt företaget. 

Fler Doggtstilbilder kan Du se här.